DERAPRED Srl

De peste 5 ani suntem partenerul ideal al celor care solicita servicii DDD și, DA, ne mandrim cu acest lucru! Avem la activ peste 1000 de interventii realizate in sprijinul clientilor publici, industriali, asociatii de proprietari sau domenii/cladiri private/particulare.

Garantarea unor servicii profesionale cu produse adaptate nevoilor clientilor nostri reprezinta principalul atu al serviciilor pe care le oferim.

Care sunt atuurile care i-au determinat pe partenerii nostri sa ne aleaga cu incredere? Iata-le pe cele mai importante:

De ce DERAPRED?

  • avem capacitatea si expertiza oferirii serviciilor profesionale la cele mai inalte standarde de calitate si protectie a mediului;
  • serviciile de care dispunem se adapteaza perfect nevoilor tale;
  • mizam pe o echipa bine instruita si calificata in acest domeniu. Personalul de care dispunem manevreaza cu eficienta si pricepere echipamentul, substantele si produsele folosite in activitatile DDD, astfel incat sa asigure siguranta spatiilor clientilor nostri;
  • suntem competenti, seriosi, am dat, dam si vom da intotdeauna dovada de promptitudine in efectuarea serviciilor si actiunilor care ne reprezinta.

Certificari si Atestate

autorizatie-prosper-ddd
iso-140-prosper-ddd
iso-900-prosper-ddd

Daca esti o persoana fizica – indiferent  ca locuiesti la bloc sau la casa –  si ai probleme cu insectele sau, si mai rau, cu soarecii/sobolanii, solicita-ne o oferta. DERAPRED te-ajuta sa-i protejezi pe cei dragi!

Esti o persoana juridica si ai nevoie de servicii DDD? In functie de domeniul de activitate, te sfatuim ce ai de facut. E bine sa stii ca, daca afacerea ta este una din domeniul HoReCa, industria alimentara sau comertul cu alimente, vei avea nevoie de dezinsectie lunara. Daca administrezi o cladire de birouri, de exemplu, se impune efectuarea dezinsectiei o data la 3 luni iar deratizarea e bine sa se efectueze o data la 6 luni.

Se bucura de serviciile noastre